فلفل خور ها، عمر درازتری دارند

به گزارش جعبه مهر، محققان همچنین تذکر دادند که مقدار و نوع فلفل تند مصرف شده در این بررسی ها فرق داشت و به همین دلیل نتیجه گیری دقیق در مورد مقدار مصرف، دفعات مصرف و نوع فلفل تند که مزیت های بهداشتی داشته باشد سخت است.

فلفل خور ها، عمر درازتری دارند

طبق بررسی جدیدی عادت خوردن فلفل تند مزیت هایی برای سلامت دارد که قبلاً نمی شناختیم و به افزایش عمر کمک می کند. طبق یافته های تحقیقی مقدماتی که همین هفته در نشست علمی 2020 انجمن بهداشت آمریکا عرضه خواهد شد، خوردن فلفل تند به میزان چشمگیری خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان را کاهش می دهد.

طبق یافته های تحقیقات قبلی نیز مصرف فلفل تند به دلیل داشتن کپسایسین که تندمز گی اش به سبب آن است، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، ضدسرطان و تنظیم کننده فشار خون است، اما این تحقیق نخستین هم سنجی گسترده مصرف فلفل تند و مرگ بر اثر بیماری است.

این محققان با غربالگری 4729 بررسی انجام گرفته روی پنج داده بهداشتی معروف در جهان شامل اووید، کوچرین، مدلین، امبیس و اسکوپوس اثرات فلفل تند بر طول عمر را ارزیابی کردند.

از جمله این بررسی ها چهار بررسی تخصصی گسترده در مورد اثرات مصرف فلفل تند روی افراد تحت بررسی بود.

به این ترتیب محققان به اطلاعات تغذیه و سلامت بیش از 570 هزار نفر در ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران دسترسی یافتند و شرایط افرادی را که مرتباً فلفل تند می خورند با افرادی که به ندرت فلفل تند می خورند یا اصلاً نمی خورند مقایسه کردند.

طبق یافته های این بررسی افرادی که مرتباً فلفل تند می خورند در قیاس با آن هایی که به ندرت فلفل تند می خورند یا اصلاً نمی خورند:

26 درصد کمتر دچار مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی می شوند

23 درصد کمتر دچار مرگ بر اثر سرطان می شوند

25 درصد کمتر دچار مرگ بر اثر تمامی عوامل می شوند

بو شو نویسنده اصلی این تحقیق و متخصص قلب موسسه قلب، عروق و سینه در درمانگاه کلیولند واقع در کلیولند اوهایو می گوید: تعجب کردیم که طبق بررسی های منتشر شده در گذشته مصرف مدام فلفل تند باعث می شود خطر مرگ ومیر ناشی از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و تمامی عوامل کاهش یابد.

او گفت: تعیین شد که تغذیه می تواند نقش مهمی در سلامت کلی داشته باشد..

اما دکتر شو هشدار داد: در حال حاضر سازوکار ها و دلایل دقیق یافته های ما تعیین نشده است؛ بنابراین قطعاً نمی توان گفت که خوردن بیشتر فلفل تند می تواند عمر را افزایش دهد و میزان مرگ ومیر و به خصوص مرگ ومیر ناشی از بیماری های قلبی عروقی یا سرطان را کاهش دهد.

برای صحه گذاشتن بر این یافته های مقدماتی تحقیقات بیشتری لازم است و به خصوص به شواهد بررسی های تصادفی شاهددار نیاز داریم. دکتر شو همچنین تذکر داد این نوع بررسی چندین محدودیت دارد و داده های بهداشتی تعیین افراد یا سایر عامل های اثرگذار بر یافته ها در این چهار بررسی محدود بوده است.

این محققان همچنین تذکر دادند که مقدار و نوع فلفل تند مصرف شده در این بررسی ها فرق داشت و به همین دلیل نتیجه گیری دقیق در مورد مقدار مصرف، دفعات مصرف و نوع فلفل تند که مزیت های بهداشتی داشته باشد سخت است.

این گروه پژوهشی بیان نمود همچنان در حال تحلیل داده ها است و قصد دارد مقاله کاملی را در این باره در فرصت مقتضی منتشر کند.

منبع: ایندیپندنت

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: فرادید
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 8216

به "فلفل خور ها، عمر درازتری دارند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلفل خور ها، عمر درازتری دارند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید