طرز تهیه شیربرنج انبه خوشمزه به 2 روش

به گزارش جعبه مهر، طرز تهیه شیر برنج انبه مانند شیر برنج ساده است، با این تفاوت که علاوه بر مواد اصلی برنج و شیر به انبه نیز نیاز است و باید تکه های انبه را در زمان مناسبی از پخت به شیربرنج اضافه کنید.

طرز تهیه شیربرنج انبه خوشمزه به 2 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - شیر برنج انبه یک غذای خوشمزه و در عین حال بسیار مقوی است. اصالت این میوه به شبه جزیره هند، پاکستان، بنگلادش و آسیای جنوب شرقی برمی گردد. این روز ها این میوه در کشور های گرمسیری پرورش داده شده و به دیگر نقاط جهان صادر می گردد. در ایران انبه در استان هرمزگان به وفور کاشته و فراوری می گردد. ما در این مقاله طرز تهیه شیر برنج انبه را به دو روش به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه شیربرنج انبه (روش اول)

مواد لازم (برای دو نفر)
کرهدو و نیم قاشق غذاخوری
چوب دارچینیک تکه
شکر 3 قاشق غذاخوری
انبه پوست شده و خرد شده یک عدد رسیده
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
برنج یک پیمانه
شیریک پیمانه
شیرعسل یک و نیم پیمانه
پوست لیمو یک عدد
پودر جوزهندیکمی

زمان لازن برای پخت شیربرنج انبه 2 ساعت

دستور پخت

  • ابتدا کره را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد.
  • سپس یک قاشق غذاخوری شکر و یک تکه چوب دارچین به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید.
  • انبه را پوست بکنید و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید، سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یک مخلوط کاراملی حاصل گردد. سپس تکه های عظیم انبه را از قابلمه خارج کنید.
  • برنج و روغن را اضافه کنید و هم بزنید.
  • مابقی شکر را به همراه شیر، شیر عسل و پوست لیمو اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید، به محض اینکه جوش آمد حرارت را بسیار کم کنید تا به مدت 20 الی 30 دقیقه جا بیفتد.
  • پس از این مدت پودر جوز هندی را اضافه و شعله را خاموش کنید.
  • حال می توانید کمی تکه انبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • شیر برنج را در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با انبه تزئین کنید.

شیر برنج انبه شما آماده سرو است آن را می توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید… نوش جان

2. دستور پخت شیربرنج انبه (روش دوم)

مواد لازم (برای 2 نفر)
شیر دو لیوان
برنج نصف لیوان
نمک یک هشتم قاشق مربا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
پودر هل مقداری
پوره انبه یک لیوان
مغزیجات خرد شده مانند گردو یا پسته کمی برای تزئین

زمان لازم برای پخت شیربرنج انبه 2 ساعت

طرز تهیه

  • برنج را به مدت 5 ساعت خیس کنید.
  • سپس آن را آبکش کنید. (خیلی برنج نرم نگردد)
  • شیر را در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا داغ گردد و بجوشد.
  • به محض اینکه به جوش آمد برنج را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
  • نمک، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید.
  • پس از 30 دقیقه پوره انبه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را هم بزنید.
  • پس از 10 دقیه حرارت را خاموش کنید و شیر برنج انبه را در یک ظرف مناسب بریزید.
  • روی شیربرنج را با مغزیجات تزئین کنید.

نوش جان…

از انبه و خواص آن بدانید!

  • انبه را شاه میوه نامیده اند، زیرا یکی از چاق نماینده ترین و خوشمزه ترین میوه هاست.
  • انبه یک میوه استوایی است و انواع مختلفی دارد.
  • مخلوط شیر و انبه به افزایش وزن بدن یاری می نماید.
  • دارای طبع گرم و خشک است. (اگر انبه رسیده باشد)
  • این میوه پر کالری در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.
  • قوای جنسی را تقویت می نماید.
  • دهان را خوشبو و رنگ صورت را روشن و درخشان می نماید.
  • ادرار آور است و یبوست را بر طرف می نماید.
  • سیستم هضم غذا را به خاطر داشتن مقدار زیادی اسید گالیک ضد عفونی و تمیز می نماید.
  • خون را تصفیه و تمیز می نماید.
  • موجب پایین آوردن تب بدن می گردد و حرارت را کاهش می دهد.
  • انبه سردرد، تنگی نفس و سرفه را از بین می برد.
  • برای درمان بواسیر مفید است.
  • عطش را رفع می نماید.
  • از ترکیب برگ انبه با موادی دیگر یک داروی مسکن برای درد سینه و داروی خلط آور استفاده می نمایند.
  • انبه بسیار آرام بخش است.
  • مغز هسته انبه، ضد اسهال است.
  • آنتی اکسیدان های موجود در انبه، نقش مهمی را در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی ایفا می نمایند.
  • برای تقویت دندان و لثه، دم نموده برگ درخت انبه را توصیه می نمایند.
  • انبه دارای ویتامین C و بتاکاروتن است، به همین دلیل یک سیستم ایمنی بسیار قوی در بدن ایجاد می نماید.
  • میزان بالای فیبر قابل حل، پکتین و ویتامین C موجود در آن، کاهش دهنده کلسترول مضر است.
  • مانع از ریزش مو می گردد.
  • برای بهبود عملکرد سیستم تنفسی مفید است.
  • انبه سرشار از آهن و کلسیم است.
  • و ده ها خاصیت دیگر …

ارزش غذایی انبه

ارزش غذایی انبه در هر 100 گرم انبه عبارت است از:

  • آب: 82٪ تا 83.5٪
  • فیبر: 1 تا 2.3 گرم
  • ارزش غذایی: 56 تا 70 کیلوکالری
  • پروتئین: 0.5 تا 0.6 گرم
  • لیپید: 0.1 تا 0.3 گرم
  • کربوهیدرات: 13.4 تا 17 گرم
  • کربوهیدرات ساده (قند): 14.8 گرم
  • پتاسیم: 1 تا 150 میلی گرم
  • فسفر: 22 تا 25 میلی گرم
  • کلسیم: 20 تا 22 میلی گرم
  • منیزیم: 8 تا 9 میلی گرم
  • سدیم: میلی گرم
  • آهن: 0.13 میلی گرم
  • روی: 0.04 میلی گرم
  • منگنز: 0.16 میلی گرم
  • ویتامین ث: 22 تا 100 میلی گرم
  • ویتامین ب1: 0.1 تا 0.32 میلی گرم
  • ویتامین ب2: 0.1 تا 0.4 میلی گرم
  • ویتامین ب3: 0.4 تا 0.6 میلی گرم
  • ویتامین ب5: 0.13 تا 0.16 میلی گرم
  • ویتامین ب6: 0.05 تا 0.13 میلی گرم
  • ویتامین ب9: 0.04 تا 0.05 میلی گرم
  • ویتامین ب12: میلی گرم
  • ویتامین آ: 3 تا 4.13 میلی گرم
  • کاروتن: 0.44 میلی گرم
  • ویتامین ای: 1.8 میلی گرم
  • ویتامین کا: میلی گرم

همانطور که اشاره شد خواص انبه بسیار زیاد است، پس از این شاه میوه غافل نشوید و آن را به هر صورتی که هست، در غذا یا به تنهایی مصرف کنید. شر برنج انبه برای کسانی که طعم و مزه انبه را دوست ندارند، بسیار غذای مناسبی است تا بتوانند از خواص بی نظیر این میوه بهره ببرند.

توجه کنید که از این میوه باید در حد نرمال بهره ببرید و استفاده بیش از حد آن مانند دیگر مواد موجب ضرر و آسیب است. پس علی رغم خواص زیادی که دارد، در خوردن آن زیاده روی نکنید.

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن شیر برنج انبه دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: setare.com
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10393

به "طرز تهیه شیربرنج انبه خوشمزه به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیربرنج انبه خوشمزه به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید